Nem hétköznapi cikkek minden hétköznap

Nem hétköznapi cikkek minden hétköznap

5 gyakorlat amivel leadhatod a felesleges plussz súlyt az ünnepek után

2017. január 02. - nem7köznapi

Az ünnepek alatt sokan panaszkodnak, hogy felszednek némi felesleget. Ilyenkor az ember ki van téve a kísértésnek, ott van előtte a sok finom étel csoki szaloncukor és egyéb finomságok. Ez a blogbejegyzés azért jött létre, hogy segítsen hozzájárulni ahhoz, hogy le tudja dolgozni az ünnepek alatt felszedett plusz súlyt. Nézzük is az általam összeszedett gyakorlatokat.

#1 Napi 1 óra séta

Napi 1 óra intenzív séta csodákra képes, átmozgatja az embert. Nem leszünk tőle izmosak, de segít a fogyásban és a plusz felesleget ledolgozhatjuk vele szépen. Emellett ingyen van, nem kell fizetni érte semmit. 

 

#2 4-es kőr (közepes nehézség)

Itt egy köredzésről lesz szó:

  • Fekvőtámasz 4x25
  • Guggolás 4x25
  • Lábemelés 4x10 

 

#3 Napi 3km futás

 Fuss naponta közel 3km és meglátod majd az eredményt. Sokat fog segíteni ha mellette figyelsz arra, hogy fogyassz kellő mennyiségű folyadékot. Lehetőleg vizet.

 

 #4 Úszás

Az úszás az egyik legösszetettebb és legjobb sport. Napi 1 óra úszás sokat fog segíteni, emellett megmozgat minden testrészt.

#5 Próbáld ki a fallabdát

A fallabda egy nagyon intenzív sport. Mindvégig mozgásban kell lenned. Nagyon jó kikapcsolódás. Heti 2-3 alkalom sokat fog számítani és látványos eredmény lesz látható, ráadásul nagyon szórakoztató sport.

 

 

 

Sok sikert és jó sportolást!

ui. És nem feladni!

 

Képek forrása: a képre kattintással elérhető

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nem7koznapi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112089187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása